Steun Korzo
Korzo is een belangrijke talentontwikkelaar voor makers in Nederland. Wil je de makers en hun ontwikkeling steunen? Dat kan al met een kleine donatie bij je ticket. Wil je Korzo structureel steunen? Kijk dan op de website www.korzo.nl. Hartelijk dank voor je steun!
Bewaar je ticket, geniet later
Steun Korzo en de culturele sector door je ticket te behouden of te doneren of een eenmalige donatie te doen. Wij zorgen ervoor dat je op een later moment alsnog van theater, dans, muziek en circus kan genieten en presenten via Facebook en Instagram (@korzotheater) een alternatief online programma.
Online Urban Dance Class
Met jouw bijdrage kunnen we de docenten van de Online Urban Dance Class een redelijke vergoeding bieden voor hun les en inzet.
India Dans Festival 2020 - online edition
Van 9 t/m 23 mei organiseert Korzo een online editie van het India Dans Festival dat dan eigenlijk zou plaatsvinden in Korzo, De Nieuwe Regentes en Laaktheater. Alle artiesten van het festival dragen bij en ook artiesten van eerdere jaren komen terug. Sommige programma's zijn speciaal ontwikkeld voor een online ervaring. Met jouw donatie kunnen we dit festival mogelijk maken en de artiesten ook betalen voor hun inspanningen.
Back to move you
Korzo nodigt je in juni uit voor een speciaal programma dat onze artiesten en makers speciaal maken binnen de maatregelen rondom Covid-19. Door een (extra) donatie te doen help je ons dit programma te verwezenlijken en onze deuren open te houden.

Winkelmandje

Bewerk