Steun Korzo
Korzo is een belangrijke talentontwikkelaar voor makers in Nederland. Wil je de makers en hun ontwikkeling steunen? Dat kan al met een kleine donatie bij je ticket. Wil je Korzo structureel steunen? Kijk dan op de website www.korzo.nl. Hartelijk dank voor je steun!
Bewaar je ticket, geniet later
Steun Korzo en de culturele sector door je ticket te behouden of te doneren of een eenmalige donatie te doen. Wij zorgen ervoor dat je op een later moment alsnog van theater, dans, muziek en circus kan genieten en presenten via Facebook en Instagram (@korzotheater) een alternatief online programma.
Online Urban Dance Class
Met jouw bijdrage kunnen we de docenten van de Online Urban Dance Class een redelijke vergoeding bieden voor hun les en inzet.
Back to move you
Korzo nodigt je in juni uit voor een speciaal programma dat onze artiesten en makers speciaal maken binnen de maatregelen rondom Covid-19. Door een (extra) donatie te doen help je ons dit programma te verwezenlijken en onze deuren open te houden.
Korzo @ NITE Hotel
Van 26 juni t/m 6 juli maakt Korzo een speciaal programma voor het NITE Hotel van Club Guy & Roni en Noord Nederlands Toneel. In de virtuele lobby, bar, hotelkamers en theaterzaal gaan we op onderzoek uit naar kunst maken en beleven in de online wereld waarin nog veel te ontdekken valt. Hotelkamers moeten betaald worden en gasten ontvangen; jouw donatie wordt volledig ingezet om het programma van Korzo @ NITE Hotel te bekostigen.

Winkelmandje

Bewerk